Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

HUUB DS Long Course Triathlonpuku 2019Kuusinkertaisen Havaijin Ironman-kilpailun voittajan, Dave Scottin kanssa yhteistyössä kehitetty puku. Tähän pukuun kiteytyy nopeus, mukavuus ja hengittävyys. Ensiluokkaiset materiaalit, puvun hiotut leikkaukset ja etuosan pitkä vetoketju ovat kaikki suunniteltuja tuomaan nopeutta ja mukavuutta pitkän matkan kilpailuihin.

Yksi suosituimmista mallistoistamme uudistui kaudelle 2019. Kuusinkertainen Havajin Ironman-Mestari Dave Scott on auttanut meitä vahvasti kehittämään jo ennestään hyvän ja palkitun puvun vieläkin paremmaksi. Parempi aerodynamiikka heijastaa hänen intohimonsa nopeuteen säilyttäen samalla uskomattoman mukavuuden ja hengittävyyden. 

Kankaina käytetään uusimpia italialaisia kankaita, jotka tuntuvat mukavan pehmeiltä ihoa vasten ja silti siirtävät kosteutta hyvin pois iholta. Yläselän, selkärangan ja alaselän mesh-paneelit päästävät lämpöä pois ja Coldblack®-tekniikkaa käytetään lämpötilan hallintaan. Kaikki kankaat ovat lämpöä heijastavia ja sitä kautta auttavat sinua pysymään viileänä.

Puku hyödyntää HUUBin viimeisimpiä aerodynamiikka tutkimuksia ja muokkauksia on tehty parantaaksemme aerodynamiikkaa kokonaisuudessaan. Näitä asioita on muun muassa testatut saksalaisesta kankaasta tehdyt aerodynaamiset hihat ja aero takatasku. Saumattomat lahkeet ja hihansuut lisäävät myös aerodynamiikkaa.

Muita ominaisuuksia:

  • Arms Neutral hihat.
  • Long course synteettinen 6mm säämiskä suunniteltu erityisesti lisäämään mukavuutta pitkille matkoille. 
  • Säämiskää on tuotu vähän eteenpäin, jotta se vastaa nykyaikaisia ajoasentoja.
  • Puku ja säämiskä on suunniteltu avonaiseen lantion asentoon kun ollaan tri-pyörän päällä. Tämän on todettu tuottavan paremman suorituskyvyn ja mukavuuden.

Coldblack® teknologia takaa hyvän aurinkosuojan ja tämän teknologian ansiosta ei ole väliä onko pukusi musta vai valkoinen, molemmat pitävät sinut yhtä suojattuna auringolta ja viileänä läpi kisan. 

HUOM! Erittäin hengittävät ja viilentävät mesh-paneelit selässä päästävät auringonsäteet läpi, joten suosittelemme aurinkorasvaa kuumissa kisoissa. 

 
Hinta alk.230.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Musta S230.00 €
Musta M230.00 €
Musta L230.00 €
Musta XL230.00 €
Valkoinen S230.00 €
Valkoinen M230.00 €
Valkoinen L230.00 €
Valkoinen XL230.00 €
Navy S230.00 €
Navy M230.00 €
Navy L230.00 €