Märkäpukuja sekä muita triathlonvarusteita- ja tarvikkeita myyvä verkkokauppa
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

3.4.-9.4.2016 TRIATHLONLEIRI MALLORCALLA

Trihard Oy järjestää lämminhenkisen triathlonleirin Mallorcan upeissa treenipuitteissa, viehättävässä Saint Jordin kylässä. Tarkoituksena on lähteä treenaamaan kivassa, sopivan pienessä porukassa, jotta jokainen voi treenata oman tasonsa ja halunsa mukaan. Leirillä on tavoite parantaa osallistujien uintitekniikkaa tehokkain treenein ja vedenalaisella kuvauksella.  Uintitreenit tulemme pitämään Best Swim Centressä, jonka maailman huippu-uimarit ja triathlonistit ovat ottaneet omakseen. Best Swim Centressä on 10 kpl 50 m uintiratoja ja halukkaille kuntosali lisämaksusta. Lisäksi tulemme tekemään avovesiuinteja meressä.

Pyörälenkit tehdään pienissä ryhmissä paikallisten oppaiden ohjaamina.  Mallorcalla riittää uskomattoman hienoja teitä ja maisemia poljettavaksi. Oppaamme ovat ammattipyöräilijöitä ja tutustuttavat meidät hienoimpiin reitteihin sekä leppoisemmilla lenkeillä viehättäviin kahviloihin. Juoksuharjoittelussa on tarkoitus harjoitella sekä tekniikkaa, että käydä yhteislenkeillä.  Yhteislenkeille meillä on käytössä hotellin hoitamat hienot yksityiset maastopururatareitit, jotka on suljettu yleiseltä käytöltä. Tehokkaita ja laadukkaita treenitunteja leirillä tulee kertymään varmasti riittävästi kaikista kolmesta lajista.

Valmentajat

Uintivalmennuksen päävalmentajana leirillä toimii FitPit Oy:n Laura Manninen. Laura on uinnin iloinen superammattilainen, jolla on jokaiselle tärkeitä vinkkejä uintiin. Laura tulee leirin aikana pitämään uinnista myös luennon, sekä tekemään vedenalaisia uintikuvauksia halukkaille.

Triathlonvalmennuksen päävalmentajana leirillä toimii Tony Strömsholm. Tonylla on vahvaa kokemusta ja menestystä triathlonista SM-tasolta ja hän harjoittelee itse edelleen aktiivisesti. Tony on triathlonin uiva, pyöräilevä ja juokseva tietopankki. Koskipa kysymyksesi treenaamista tai välineitä, niin Tonylta löytyy vastaus. Leirin aikana Tony on vapaasti käytettävissä jos tulee kysyttävää lajista.

Leirimme ajatus on tarjota jokaiselle osallistujalle mahdollisuus treenata leirin ajan ammattimaisesti, keskittyen pelkästään olennaiseen. Olemme järjestäneet kaiken valmiiksi, sinut tehtäväsi on vain ottaa itsestäsi kaikki irti.

Leirille osallistujalta vaaditaan uimataito (200 m yhtämittaista uintia), peruskuntoa niin, että jaksaa ajaa pyörällä vähintään tunnin, jolloin onnistuu myös puolen tunnin yhtämittainen juoksu/hölkkä. Kaikki treenit ovat vapaaehtoisia ja halutessaan voi keskittyä myös rentoon lomailuun.

Leirin hinta 1250,00 euroa per henkilö  sisältää:

-Lennot  Helsinki- Palma de Mallorca-Helsinki; sis. 2 x matkatavara*+ käsimatkatavara

*mikäli haluat ottaa oman pyörän mukaan niin voimme tiedustella toisen matkatavaran vaihtamisesta pyörälaukuksi, olethan ajoissa yhteydessä!

-Lentokenttäkuljetukset

Mikäli otat oman pyörän mukaan niin ilmoita siitä meille ajoissa, jotta osaamme varata lentokenttäbussista pyörälle tilaa.

-6 yön hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa puolihoidolla. Hotellimme on urheilijoille suunnattu, hyvätasoinen kolmen tähden hotelli. Hotellilta on lyhyt kävelymatka Best Swim Centreen sekä maastopururadoille.

-Uintiratamaksut, uintivalmennuksen ja uinnin videokuvauksen. 

-Oppaat yhteisille pyörälenkeille sekä huoltoauton koko lenkin ajaksi, johon voi jättää esim. vaihtovaatteet ja pyörän huoltovälineet: renkaat, pumput yms..

-Valmentajien suunnittelemat sekä ohjaamat treenit jokaiselle leiripäivälle.

-Valmentajan tekemän yksilöllisen ohjelman leirin jälkeiseen harjoitteluun

-Erikoistarjouksia HUUB-tuotteista: www.huubtri.fi

-Ilmaisen osallistumisen Trihard Oy:n järjestämään ja isännöimään triathlonkilpailuun kesälle 2016.

Leirille on paikkoja vain 12, joten toimi pian ja ilmoittaudu mukaan: tony@huubtri.fi

Mikäli sinulla herää mitään kysymyksiä leiriä koskien niin ole reippaasti yhteydessä, vastaamme mielellämme! 

Olet Lämpimästi Tervetullut mukaan matkallemme kohti upeaa triathlon kautta 2016! 

Terveisin  Tony ja Laura